уторак, 3. децембар 2013.

Šta je to Easyhits4you ?

Easyhits4you je sajt koji vam pomaže u reklaminiranju vaših sajtova, blogova, video materijala, društvenih mreža itd.
Takođe služi i za promovisanje vaših sajtova - to jeste porastu broja posete, koju će te ostvarivati putem klikova na sličice koje se nalaze u levom gornjem uglu. Cilj je da kliknete na dve iste slike koje ce se prikazivati u tom levom uglu u kojem će se nalaziti 5 slika.


Takođe putem ovog sajta možete da ostvarujete i zaradu, što više puta kliknete na slike, ostvarujete određen bonus u pregledim za vaš sajt i u zaradi.
Na 75 klikova ostvarićete oko 30 do 50 stvarnih pregleda za vaš sajt. Takođe možete da birate i odnos 1:1 ili 2:1, ukoliko uzmete odnos 1:1 moraćete da sačekate 20 sekundi (posle klika na par slike), da istekne vreme i dobićete 1 stvarnu posetu za vaš sajt. 


Jedna od po meni najkorisnijih opcija na ovom sajtu  jeste ta da možete da napravite svoj baner i da ga postavite na sajt Easyhits4you, dok neko drugi klikće na slike pojavljivaće mu se vaš baner u određenim delovima sajta, a vi za to nećete ništa platiti. Ti baneri biće ciljani na odredišta koja vi odredite vaš sajt, blog ili neku od društvenih mreža...


Prijavite se i započnite sa radom na Easzhits4you, ukoliko imate nekih pitanja prokomentarišite.

Autor: Dejan Paležnica



Нема коментара:

Постави коментар