понедељак, 15. април 2013.

NF - Narodni front


Narodni front je pokret koji prvi put istorisjki konkretnim reformističkim planom uvodi Srbiju u moderne tokove i time izbavlja narod od bede i siromaštva i štiti ga od nasilja.  http://www.narodnifront.com/onama.html
Srbija je višedecenijski ogrezla u bedi i siromaštvu. Za preokret je potrebna temeljita reforma koju može da pokrene samo cela nacija – Narodni front.
Partije koje su bile i koje su danas aktuelne okupljaju pojedine grupacije – slojeve građana. Nacionalni koncenzus je jedinstvena neophodna potreba da se, kroz mogućnost posedovanja imovine, stvore vrednosni bunari (privredni subjekti) u zajedničkom interesu podizanja budžeta.
Narodni front svojim ekonomskim reformskim programom integriše sve slojeve društva koji bi prepoznali svoj ekonomski interes i promenili višedecenijsku krizu u koju su nas svesno ili nesvesno uvele političke partije koje su se deklarativno zalagale za demokratiju i sigurniju budućnost.
Narodni front je pokret koji prvi put istorisjki konkretnim reformističkim planom uvodi Srbiju u moderne tokove i time izbavlja narod od bede i siromaštva i štiti ga od nasilja.

Posetite i stanicu Narodni front http://www.narodnifront.com/onama.html

Autor: Slobodan Petković

Slobodan Petković

Нема коментара:

Постави коментар