петак, 12. април 2013.

Pravljenje para preko interneta

Svi smo zainteresovani za ovu temu, bilo gde da se pojavi. Ali uvek kada se prijavimo, i krenemo da ispunjavamo zadatke-ponude, koji nam donose zaradu, odma primetimo da je cifra koja se zarađuje mnogo mala i to nas nekako razočara.
Kad se prijavite da pravite novac na ovakvim sajtovima http://www.AWSurveys.com?R=874426, bitno je da budete istrajni, naravno svi među nama imamo baze e-mail na guglu+, yahoo i drugim servisima, koje nam mogu jako dobro doći da  šaljem linkove i privlačimo ljude koji će nam donositi dodatnu zaradu, svojim prijavljivanjem. Zbog toga ovo može da bude i unosan posao, ionako provodimo dosta vremena za računarima na meilu i imamo dosta prijatelja i koristimo dosta druggih društvenih mreža.
Sume mogu da dostignu i po nekoliko desetina, stotina, hiljada dolara, sve zavisi od vaše upornosti i aktivnosti. Novac se može isplatiti i za Srbiju preko Payza kartice, oko nje se možete raspitati u svakoj banci u Srbiji.
Preporučujem Vam da se prijavite i isprobate ovu mogućnost zarade. Glavno je da šaljete prijateljima zahteve i da ispunjavate ponude koje vam nudi sajt. Ako imate dodatnih pitanja, komentarišite ja ću da Vam odgovorim što pre.
Prijavite se i započnite internet zaradu http://www.AWSurveys.com?R=874426

Autor: Dejan Paležnica











Нема коментара:

Постави коментар